El Borges guanya a Linyola i es col·loca en ascens

Els jugadors del Borges intenten controlar una pilota aèria pentinada per un del Linyola.RAMON TARRAGÓ

El Borges Blanques es va emportar els tres punts davant d’un Linyola que va donar la cara durant tot el partit però va pagar massa cara l’expulsió de Barry en la segona part. Amb la victòria, el Borges Blanques es col·loca segon i en ascens, amb 50 punts, avançant l’Artesa de Segre, que va empatar.

Per la seua part, el Linyola és quart amb 46.L’encontre va començar molt igualat, amb el Linyola buscant el gol mentre que el Borges provava de dominar la possessió de l’esfèric. Després de diversos minuts de joc, Sánchez va avançar els visitants en el minut 35 (0-1). El Linyola va reaccionar ràpidament i en un córner Tàpies tornava l’empat al marcador abans d’arribar al descans (1-1, 40). En els primers compassos de la segona part, el Linyola es va quedar amb un jugador menys després de l’expulsió per doble amonestació a Barry, la qual cosa va complicar el partit dels locals (61).

El Borges, que va aprofitar bé la seua superioritat numèrica dins del camp, va aconseguir el segon gol, obra de Rodríguez, que els donava avantatge al marcador (1-2, 73). Després del gol, el Borges, que jugava amb un més, va continuar dominant i no va deixar al Linyola crear perill a la seua porteria, mantenint el 2-1 que els donava els tres punts.