Futbol

L'AEM cau contra un Granada molt superior però es manté en play-off (2-0)

L'equip de Rubén López ha caigut en la seva visita a la ciutat Esportiva del Granada, en un partit que portava l'al·licient de jugar contra l'exentrenador de les lleidatanes, Roger Lamesa, que s'ha endut el duel amb clara superioritat.

Minori Chiba en una acció del parit d'avui

Minori Chiba en una acció del parit d'avuiTONI JUÁREZ

L'AEM ha perdut per dos gols a zero en la avanpenúltima jornada de Lliga, que afrontava contra un rival directe, que arribava un punt per sota. L'equip blau no ha demostrat la solvència defensiva de les setmanes anteriors, i ha fet la sensació que no ha entrat en cap moment dins del partit. El primer gol de les rivals ha arribat al minut 20 de partit, i pocs minuts després Lauri ha posat terra pel mig amb el 2-0.

El Granada s'ha plantat al terreny de joc amb les idees clares, i de fet, en el minut 3 han estavellat una pilota al pal, en un avís seriós del qual seria la tònica per a la resta dels 90 minuts. Les aproximacions contínues per al quadre granadí han acabat amb el primer gol, obra de Laura Perez aixecant la pilota per sobre de Laura Martí passats els vint primers minuts. Lluny, de millorar la seva imatge, l'equip del Recasens ha vist com el Granada es tornaria a trobar amb el pal, després que Iris perdés una pilota a l'interior de l'àrea. Qui no ha perdonat ha estat Lauri per ampliar la diferència (2-0) salvant la sortida de la portera de Guissona. Al minut 27 l'Aem es trobava dos gols per sota en el marcador. Això, ha portat el tècnic Rubèn López a fer un triple canvi abans del descans.

Ja en la represa el guió ha estat molt similar, amb domini clar per a les blanc-i-vermelles que tan sols han vist com l'Aem incomodava la seva porteria a partir de xuts llunyans, Mariajo i Andrea han estat les que més ho han provat. El Granada podria haver fet més sang, però Laura Martí ha tret una encertada mà al xut de Pamela. Finalment, el resultat ha estat d'un 2-0 definitiu desfavorable a l'equip lleidatà.

Tot i la derrota, l'Aem segueix en posicions de play-off amb 46 punts, gràcies, en bona part, a la derrota del Cacereño a Bilbao, proper rival de l'Aem, i que es troba a tan sols dos punts. El pròxim partit serà diumenge vinent al Recasens a les 18:00 de la tarda en la penúltima jornada de lliga contra el Cacereño.