Futbol

L'AEM empata al Recasens i es jugarà entrar al play-off a l'última jornada (0-0)

Les lleidatanes han empatat al Recasens davant del Cacereño (0-0) i dependran d'elles mateixes a l'última jornada per entrar al play-off contra un Córdoba ja descendit

Gema Arrabal en una acció del partit d'avui

Gema Arrabal en una acció del partit d'avuiPAU PASCUAL

El partit ha començat molt igualat amb els dos equips buscant de dominar el partit, però sense ocasions de gol per cap dels dos conjunts. L'AEM estava bé sobre el terreny de joc tot i no arribar amb claredat a la porteria del Cacereño, fins al minut 19 quan Gema Arrabal, després d'una gran passada d'Andrea, ha marcat gol, però l'àrbitra l'ha anul·lat per un fora de joc molt just. Les lleidatanes s'han animat i al minut 28 l'àrbitra no ha assenyalat un penal clar sobre Andrea per una agafada de la defensa rival. Les arribades de l'AEM començaven a arribar amb més facilitat i Gema Arrabal ha tingut un xut creuat que ha marxat fregant el pal esquerre de la porteria del Cacereño, just en la mateixa jugada Iris Aixalà s'ha fet mal a les cervicals i ha estat substituïda per Minori. Tot i alguna arribada de les jugadores visitants durant el descompte s'ha arribat amb el 0-0 al descans.

Només sortir de vestuaris l'AEM ha agafat la iniciativa en el joc i ha tancat durant els primers minuts al Cacereño que no sortia del seu camp. Laura Fernández ha perdonat l'1-0 al minut 57 amb un xut desviat dins de l'àrea rival. Arribats al minut 60, els canvis del Cacereño han donat els seus fruits i han estat les visitants les que arribaven amb més perill a la porteria de Laura Martí. La davantera Imade ha xutat per damunt del travesser l'ocasió més clara al minut 70. Els últims minuts l'AEM ha defensat el punt i finalment s'ha acabat el partit amb el 0-0 inicial.

La setmana vinent l'AEM jugarà a Córdoba l'última jornada de lliga regular per assegurar-se els play-offs. Serà el diumenge 14 a les 12.00h.