Atletisme

La Cursa de la Cirera de Corbins va acollir 530 atletes

Anna Artal i Hamou Ait guanyen els 10 km

Alguns dels participants en la carrera d'ahir a Corbins.

Anna Artal, del Trotallunàtics, i Hamou Ait Mazian, del Clos Pons Thai Runners, van ser els guanyadors ahir de la prova de 10 quilòmetres de la Cursa de la Cirera, Memorial Jaume Florensa, que va reunir a Corbins 530 atletes, entre les dos propostes de l’organització, la carrera de 10 km i una de 5. La prova l’organitzen el Club Corbins Runners amb l’ajuntament de Corbins.

Anna Artal va traspassar la línia de meta amb 42:11 i darrere d’ella ho van fer Aida Tugues (Feres de Ponent), amb 43:38 i Elisa Lladós (Clos Pons Thai Runners), amb 44:56. En la carrera masculina Hamou Ait Mazian va parar el crono en 33:28 i el van acompanyar en el podi Iván Menchón (Runner’s Balaguer), amb 34:44, i Juanma Fernández (Finques Prats Runners), amb 35:07. Pel que fa a la carrera de 5 km, la guanyadora va ser Laura Pallejà (Runner’s Balaguer), amb un temps de 20:21, seguida d’Antònia Argilés (Clos Pons Thai Runners) amb 20:52 i de Maria Tiscar (Plabike), amb 22:00. La prova masculina la va guanyar Cesc Parramona (Aldahra Lleida), amb 16:28, seguit d’Andrés Zapater (Hinaco Club Ciclista Montsó), amb 16:49, i Òscar Aran (Finques Prats) amb un temps de 16:58.