L'Alpicat completa les semifinals amb golejada davant de l'Alguaire

Va sentenciar amb un 3-0 a la primera part

Una acció del partit entre l’Alpicat i l’Alguaire.

Una acció del partit entre l’Alpicat i l’Alguaire.ALBERT FERNÁNDEZ

L’Alpicat de Jose Gil es va classificar ahir per a les semifinals de la Copa Lleida Amateur al superar per 5-1 l’Alguaire en el partit de tornada dels quarts de final. L’eliminatòria estava equilibrada després de l’1-1 del matx d’anada, però ahir l’Alguaire, de Primera Catalana, es va veure sobrepassat en molts moments per l’Alpicat, de Segona Catalana. Ciru, amb un doblet, Romero, Aliou i Barbosa van ser els autors dels gols locals, mentre que Pep Domingo, amb un gran gol de falta directa, va anotar per a l’Alguaire.L’Alpicat va sortir decidit des del primer minut a segellar el pas a les semifinals i molt aviat va trobar porta.

Ciru, als 9 minuts, va marcar l’1-0 i al descans ja es va arribar amb el partit resolt, amb un 3-0. Romero va fer el segon gol el 31 i tan sols quatre minuts després Aliou firmava el 3-0.A la segona part, l’Alpicat va mantenir el seu domini i Ciru, de penal, posava el 4-0 en el minut 57, la qual cosa ficava la sentència a l’eliminatòria. L’Alguaire va poder retallar distàncies amb el 4-1 en el minut 71 i Barbosa va tancar el marcador amb el 5-1 el 80.

El rival de l’Alpicat a les semifinals serà ara el Mollerussa –que avui rep el Montsó a les 19.00–, mentre que l’altra semifinal enfrontarà l’Atlètic Lleida i l’Artesa de Lleida.Avui comença la Copa Pirineus amb l’Oliana-Coll de Nargó (18.30) i demà jugaran Organyà-Tremp (18.00) i Pobla de Segur-la Seu (18.00).