ATLETISME CURSES POPULARS

La cursa del Gos de Massoteres, amb 50 atletes

Guanyen Aïda Tugues i Juanma Fernández

Un moment de la sortida de la prova, que es va disputar el cap de setmana passat a Massoteres.

La sisena edició de la Cursa i Caminada del Gos de Massoteres va reunir el cap de setmana passat uns cinquanta atletes i una vintena de mascotes, en una prova que va formar part de la festa major d’aquesta localitat de la Segarra. L’organització de la carrera va valorar “molt positivament la jornada” i va destacar que la carrera va poder celebrar-se malgrat les altes temperatures. Els organitzadors de la prova van oferir dos recorreguts, la carrera de 10 quilòmetres i una caminada de 5,5.En la categoria femenina la victòria va ser per a Aïda Tugues Rius (Feres de Ponent), que va parar el crono amb un temps de 50 minuts i 42 segons i que va estar acompanyada al podi per Elisa Lladós Català (Clos Pons Thai Runners) i Maria del Carme Altisent Sanahuja (CE Linyola).

En la prova masculina el triomf se’l va adjudicar Juanma Fernández Hornero (Finques Prats Runners), que va fer un temps de 40 minuts i 52 segons. La segona posició va ser per a Marc Colladó Catalán (Independent) i Jordi Camats Barnaus (Clos Pons Thai Runners). Els atletes van tenir avituallament sòlid i líquid.