El Guissona remunta el gol inicial de l'Oliana

Martínez dispara a porta davant la pressió d’un defensor i Sunyer, darrere, intenta tapar.XAVIER SANTESMASSES

El Guissona va superar l’Oliana en un partit que va coincidir amb la festa major local i que va tenir una gran acollida. Els visitants es van avançar a pocs minuts d’arribar al descans gràcies al gol de Pujol (0-1, 40’) però a la segona part, malgrat anar amb avantatge en el marcador, l’Oliana va afluixar i el Guissona ho va aprofitar per igualar el partit gràcies al gol de Ferraté, que va arribar en el servei d’un córner molt ben executat (1-1, 67’). Pocs minuts més tard, Jbilou va avançar els locals en un xut des de fora de l’àrea de gran qualitat (2-1, 71’).

Després del segon gol, el Guissona va saber gestionar el marcador i va aconseguir finalment els tres punts.