L'Alpicat domina i aconsegueix la primera victòria

Un jugador de l’Alpicat prova d’avançar davant de la pressió d’un jugador rival.ALBERT FERNÁNDEZ

L’Alpicat va derrotar amb claredat el Térmens en un partit que va començar amb domini local i que va materialitzar en gol la primera ocasió de perill. L’Alpicat es va avançar al marcador gràcies a Gomà (1-0, 4’). Al cap de pocs minuts, Barbosa va ampliar l’avantatge per als locals, que continuaven dominant el joc després del primer gol (2-0, 11’).

Passat el descans, Ciruela va sentenciar a favor de l’Alpicat amb el tercer (3-0, 87’), que li donava la primera victòria. Per la seua part, el Térmens continua sense sumar cap punt al cap de dos partits, ja que va perdre a la primera jornada contra l’Alcarràs.