El Mollerussa cau davant del líder tot i fer un molt bon partit (1-2)

Una acció del partitAlba Rivera

Josep Riba

Els lleidatans s'han avançat amb un gol de penal de Soldevila, però l'Olot ha remuntat amb un gol en una jugada aïllada i un altre de penal a l'últim minut

El Mollerussa ha empatat aquest migdia (1-1) davant d'un dels millors equips de la categoria, l'Olot, acabat de descendir de Segona RFEF i que és el líder del grup. Els lleidatans, que han fet molt bon partit, han merescut més i el gol final de penal ha sigut un càstig massa gran pels de Jordi Cortés.

Al principi del partit, l'Olot ha tingut més la pilota i intentava sortir des de darrere. En canvi, el Mollerussa, ben col·locat, buscava marcar algun gol a través de transicions ràpides de defensa a atac. També a través de la pilota parada, com l'equador de la primera meitat, amb un remat de Nico Magno que ha sortit per sobre del travesser. El Mollerussa tenia les ocasions més perilloses del partit. Al 35, era Nil Sauret qui penjava la pilota i un defensor refusava un remat d'Adri que es dirigia a porteria.

Tot i això, l'Olot ha reaccionat i, només dos minuts més tard, ha tingut una clara ocasió dins l'àrea del Mollerussa que ha tocat al pal. Després de l'ocasió, Moro Sidibé marxava sol al contraatac, però un defensor l'ha aturat amb una acció antiesportiva que l'àrbitre no ha amonestat. En canvi, sí que ha ensenyat la targeta groga al mateix Sidibé per les protestes i, tot seguit, ha expulsat al tècnic del Mollerussa, Jordi Cortés, per la mateixa raó.

A la segona part, l'Olot ha sortit amb més intensitat, però un dels seus defensors ha tocat la pilota amb les mans dins l'àrea i l'àrbitre ha xiulat penal. Genís Soldevila ha sigut l'encarregat de llançar la pena màxima i ha avançat als lleidatans (1-0). Després del gol, el Mollerussa ha revifat i ha tornat a tenir el pes de les ocasions del partit, sense patir en excés les arribades de l'Olot.

Tot i això, en una jugada desafortunada pel Mollerussa, Marc Mas, el davanter de l'Olot, ha marcat en la primera rematada dels visitants en la segona part picant la pilota al segon pal, dins de l'àrea petita (1-1). Després del gol, els de la Garrotxa han posat un ritme més al partit i han gaudit d'un parell d'ocasions clares que han pogut materialitzar en gol a través d'un penal que Enric Puiggròs ha fet a l'últim minut del temps reglamentari. Marc Mas ha xutat des dels onze metres i ha firmat així el seu doblet (1-2).

Durant el temps afegit, tot i els intents del Mollerussa, el marcador no s'ha mogut. Derrota final excessiva pels lleidatans, que mereixien més. Els de Jordi Cortés intentaran puntuar per primer cop com a visitants diumenge vinent (12.00) al Prat de Llobregat.