FUTBOL PRIMERA CATALANA

El bon joc de l'Artesa de Segre es queda sense premi

Als locals els va faltar punteria per al gol

Un jugador de l’Artesa de Segre controla la pilota en una acció del partit d’ahir. - JOAN BOVÉ

L’Artesa de Segre va caure a casa contra el San Mauro (1-2) en un bon partit dels locals, però en el qual no van poder evitar que els tres punts s’escapessin. Els visitants van aprofitar la primera ocasió de què van disposar, i en la primera jugada del partit, una centrada des de l’extrem va arribar a Caballé, que va batre Mansilla (0-1). En el minut 8, Navarro hauria pogut empatar en una bona rematada de cap que es va perdre per poc. Al 20, Sirera va habilitar a Roqué, que tampoc va poder marcar. Poc abans del descans, el porter visitant, Martínez, va desviar una bona rematada de Cissé que hauria pogut ser gol.

A la segona part, l’Artesa va continuar buscant el gol de l’empat i el San Mauro buscava sorprendre al contraatac. Compte va culminar una contra per marcar el 0-2. L’Artesa no es va rendir i Nsingani va reduir diferències al 88. Els minuts finals van ser un atac a gol dels locals, que van tenir dos ocasions que el porter del San Mauro, molt encertat, va desbaratar.