El Mollerussa empata al Prat i trenca la mala ratxa de derrotes (0-0)

El conjunt de Jordi Cortés ha tingut diverses ocasions clares per marcar, però no ha estat encertat de cara porteria | El Prat ha estat superior a la primera part i a la segona ha mostrat solidesa defensiva.

El Mollerussa empata al Prat i trenca la mala ratxa de derrotes (0-0)Alba Rivera

El partit ha començat molt puntual a l'estadi municipal Sagnier i la intensitat del vent ha estat un dels grans protagonistes del partit. El Mollerussa ha estat el primer d'acostar-se a la porteria rival amb una ocasió claríssima de Moró al minut 4 que finalment no ha entrat. Tot i això, a mesura que passaven els minuts el Prat s'ha convertit en clar dominador del partit i el Mollerussa ha intentat aprofitar les sortides ràpides per generar perill. La pressió del Prat ha fet recular al Mollerussa que ha hagut de fer-se fort en defensa. Abans d'acabar la primera meitat, Lluc Gibert ha fet un parell de bones intervencions per deixar el marcador 0 i arribar al descans amb empat.

La segona meitat ha estat plena d'ocasions per ambdós equips, però el primer a apropar-se amb perill a camp rival ha estat el Mollerussa després d'un xut de Jordi Puig que no ha trobat porteria. Els del Pla d'Urgell han estat superiors els primers minuts de la segona meitat fins que el conjunt pratenc s'ha posat les piles i ha tornat a encadenar diverses jugades d'atac que han fet posar en alerta l'equip de Cortés. Abans d'acabar el partit, Nico Magno i Lamin Juwara han tingut dues oportunitats per obrir el marcador, però la pilota no ha volgut entrar.

El Mollerussa es manté a la zona tranquil·la de la classificació i la setmana vinent juga a casa on s'enfrontarà a la Rapitenca, últim classificat de la lliga, a les 12 h.