Victòria sòlida de l'ICG Força Lleida a la pista d'Ourense (73-80)

Un gran Kenny Hasbrouck i Cameron Krutwig han liderat la sisena victòria consecutiva per continuar somiant a la part alta de la classificació.

ICG Força Lleida - OurenseJavi Enjuanes

L'equip de Gerard Encuentra ha sortit endollat des de l'inici i de la mà de Hasbrouck, amb un gran percentatge des de la línia de tres, ha estat dominador del joc tot i que Ourense es mantenia a prop en el marcador gràcies als seus bons números de Turner i Rodríguez. El primer quart ha acabat amb un 16-19, el segon quart ha augmentat en ritme i el partit ha entrat en un intercanvi de cistelles fins al 32-35 on els lleidatans amb un gran encert des del tir lliure i a base de triples han trencat el partit fins al 33-46 amb el qual s'ha arribat al descans.

El tercer quart ha tornat a ser el punt feble del Força Lleida, la poca fluïdesa en atac a permès a Ourense tornar a entrar al partit. Tot i això, l'equip no s'ha posat nerviós i mai ha cedit el lideratge en el marcador. Només 10 punts a favor dels lleidatans han provocat el 50-56 amb el que acabava el quart. El Força Lleida ha sabut jugar molt bé els últims deu minuts i en cap moment ha vist perillar el triomf, ja que la diferència sempre s'ha mantingut entre els 5 i 10 punts pels d'Encuentra. Finalment, s'ha confirmat la sisena victòria consecutiva (73-80), la tretzena en els últims quinze partits, que deixa l'equip cinquè a un triomf del segon, l'Estudiantes.