GUISSONA

El Guissona remunta el gol inicial del Lleida B

Dos jugadors del Lleida B protegeixen l’esfèric davant la pressió d’un rival.

Dos jugadors del Lleida B protegeixen l’esfèric davant la pressió d’un rival. - XAVIER SANTESMASSES

El Guissona es va emportar els tres punts davant del Lleida B malgrat que els visitants van començar avançant-se en el marcador en els primers minuts gràcies al gol de Cabrerizo (0-1, 20’). Pocs minuts després, Trilla va empatar el matx per als locals (1-1, 28’). Després del descans, els locals van dominar el duel i, poc més tard, Majoral avançava el Guissona en el marcador (2-1, 52). Després del gol, el Lleida B va provar de respondre però es va quedar amb un jugador menys per l’expulsió de Sanz (56’), la qual cosa va permetre als locals mantenir el resultat. El Guissona seguirà quart amb 52 punts, els mateixos que l’Agramunt.

Empat en la disputada tercera plaça

L’Agramunt, tercer classificat, va empatar davant de l’Alcarràs i després de sumar un punt es queda amb 52, els mateixos que el Guissona, que va derrotar el Lleida B per provar d’escalar llocs a la taula. L’Alpicat va superar al Soses i és segon amb 56 punts mentre que el Balaguer va guanyar el Pardinyes i segueix líder amb 59.