L'Alpicat arrasa i allunya de l'ascens el Guissona

Imatge del tercer gol, que va marcar ahir Oromí i que tancava la victòria de l’Alpicat a Guissona. - IRIS SOLÀ

L’Alpicat va superar amb claredat el Guissona en un partit que van dominar els visitants de principi a final per allunyar el Guissona de les seues possibilitats d’ascens. A la primera part, Romero va avançar l’Alpicat en una de les primeres ocasions de gol dels visitants (0-1, 15’) i pocs minuts més tard Leculeanu es va marcar a la seua pròpia porteria (0-2, 23’). Abans del descans Oromí va sentenciar el partit per a l’Alpicat amb el tercer (0-3, 44’). Amb la victòria, l’Alpicat, amb 63 punts, segueix a la caça del Balaguer, que en suma 65, i al seu torn el Guissona s’allunya de la possibilitat d’ascens amb 58 punts.

Pardinyes i Palau segueixen amb opcions

El Pardinyes i el Palau d’Anglesola continuen amb opcions de permanència al vèncer els seus respectius partits i atansar-se a l’Oliana i el Soses. El Pardinyes va derrotar l’Oliana i suma 20 punts mentre que el Palau va vèncer davant del Térmens i en suma 21. L’Oliana és a la zona perillosa amb 23 mentre que el Soses en té 25.