Notícies de

Lewis Hamilton va aconseguir una incontestable victòria i continua amb la seua hegemonia a Austin.

AUTOMOBILISME FÓRMULA 1

Hamilton no es rendeix

El britànic guanya a Austin per quarta vegada consecutiva i retalla distàncies || Rosberg, que va ser segon, podria conquerir el títol en la pròxima prova

Els guanyadors i finalistes posen al costat dels aplegapilotes, directius del club i Alberto Berasategui, director del torneig.

TEMPS EXTRA TENIS

Ares Teixidó conquista el títol

La jove lleidatana guanya el Mutua Madrid sub-16 al derrotar a la final la gironina Cristina Mayorova per 1-6, 6-2 i 2-6 || Acompanyarà la seua germana Aran a la fase final

Petxi Armengol, autor de tres gols del Voltregà, defensa Andreu Tomàs en una acció del partit d’ahir.

OK LLIGA ICG LLEIDA - VOLTREGÀ

Creu de nou per a l’ICG Lleida

El Llista encadena davant del Voltregà la cinquena derrota en un partit marcat per un ‘gol fantasma’ als cinc minuts || L’equip lleidatà va merèixer almenys l’empat però va pagar cars els errors

Un jugador de l’Alpicat disputa una pilota aèria davant de la pressió d’un jugador del Rapitenca.

EL MILLOREL PITJOR

L’EFAC segueix intractable a casa

Tres gols en una segona part de clar color local mostren el gran moment dels lleidatans || Els homes de David Giménez continuen colíders i han fet del control de la pilota la seua bandera

Andrés Iniesta.

Iniesta podria arribar al clàssic

Es disputa el 3 de desembre i el manxec compliria sis setmanes de recuperació || Avui es coneixeran els trenta finalistes a la Pilota d’Or

Dos jugadors del Balaguer pressionen per prendre la pilota a un futbolista del Vista Alegre.

El líder pateix, però guanya

El Balaguer va aixecar el gol inicial del Vista Alegre i va arribar a posar-se 3-1 davant, però va patir per vèncer || Els de la Noguera segueixen líders del Grup II amb els mateixos punts que l’EFAC

Tingting Wang.

TENIS TAULA SUPERDIVISIÓ

El campió exhibeix fortalesa

El Villart Logístic CTT Balaguer encadena a Irun la quarta victòria en sengles jornades || Afronta invicte a la Lliga la seua primera cita amb l’ETTU

Un jugador de l’Alpicat, amb la samarreta negra, pressiona un futbolista del Santboià.

Massa rival per a l’Alpicat

Només va poder aguantar al Santboià fins al minut 60 || Mena dirigeix l’equip per la dimissió de Martí Alavedra