Resultat just i penal discutit a Rosselló

Un jugador de l’Athletic Almacelles intenta rebutjar una pilota des de la banda.

El Rosselló i l’Athletic Almacelles van empatar 2-2 en un partit en el qual els gols van arribar després del descans. La primera part va ser molt igualada, encara que sense ocasions de gol. Després del descans, un error de la defensa del Rosselló va permetre que l’At. Almacelles inaugurés el marcador (0-1). Deu minuts després, arribava l’empat al rematar Aranda sol davant del porter. La jugada polèmica va arribar quan el porter local, al rebutjar una pilota aèria, va tombar un davanter de l’At. Almacelles. L’àrbitre va xiular penal, que va transformar Montalbán (1-2). Abans d’acabar, de nou Aranda va aconseguir l’empat