El president de la Diputació, Joan Reñé (tercer per la dreta), va presidir l’acte de presentació del llibre.

LLIBRES HISTÒRIA

La vida d'un 'prohom' de Tàrrega

Presenten la biografia del polític i intel·lectual Enric de Càrcer, que va viure a cavall entre el XIX i XX || Editaran una guia del patrimoni arquitectònic modernista de la ciutat

El Lleida B va tornar a guanyar mostrant-se sòlid i donant mostres de qualitat en el joc.

El Lleida B s'exhibeix a casa

Els blaus sumen la segona victòria consecutiva al seu camp i ja són novens || El bon treball de l’equip i els gols de Viñes, Morera, Borda i Sergi Gómez, el més destacat

Un jugador de l’EFAC Almacelles disputa la pilota davant d’un jugador del Reus B en una jugada al centre del camp.

EL MILLOREL PITJOR

L'EFAC recupera l'essència

Els homes de David Giménez tornen al camí de la victòria després de dos entrepussades consecutives || Els de roig recuperen la quarta plaça, a cinc punts del liderat però amb un partit menys

Imatge presentada pel Lleida davant del Jutge Únic de Competició.

Recorren la roja de Campos

El Lleida presenta un vídeo amb el qual vol demostrar que el porter va tocar la pilota fora de l’àrea amb el cap i no amb les mans || El valencià va complir dissabte el partit 200 a Segona B

Joan intenta controlar una pilota davant de l’oposició d’un jugador del Suburenc.

Sotrac i sense liderat

El Balaguer no passa de l’empat davant del Suburenc, un equip de la zona baixa, en un dels seus pitjors partits || El club decideix finalment recórrer la sanció

Bahí i Arrojo intenten tapar una de les jugadores de l’Araski, en una acció del partit d’ahir.

LLIGA FEMENINA

Derrota contra un rival directe

El Cadí la Seu cau a la pista de l’Araski de Vitòria, en un partit que va arribar a dominar en diverses fases || Les urgellenques queden amb un balanç de 8-11 i veuen com s’allunyen les alabeses

El Linyola i el Mollerussa van disputar un emocionant partit en el qual va acabar imposant-se l’equip visitant.

Reacció tardana del Linyola

Els de Joan Balcells milloren després del descans i voregen la remuntada || El Mollerussa continua la bona ratxa de joc i resultats i ja és quart, de manera que avança en la classificació el Linyola