Joan Roure Palau

Ha mort cristianament el dia 19 de febrer del 2017 als 100 anys, havent rebut els Sants Sagraments i la Benedicció Apostòlica

Leo Messi rep una entrada amb força per part d’un defensa del Leganés.

Leo evita el drama

El Barça, molt tocat anímicament després de la derrota davant del PSG, guanya el Leganés a l’últim minut i de penal amb un gol de Messi, que també va inaugurar el marcador || Xiulets i divisió d’opinions amb Luis Enrique en el pitjor partit dels blaugranes

Jaume Fort, al centre, ahir en terres lleidatanes promocionant la seua candidatura amb Txema del Rosal, de l’Handbol Pardinyes.

TEMPS EXTRA HANDBOL

Subcampió d’Espanya dels 60 metres tanques

L’exporter internacional Jaume Fort promociona a Lleida la seua candidatura per presidir la Catalana || El seu delegat territorial, si guanya el 18 de març, serà Txema del Rosal

Joan Cañellas intenta una rematada davant del porter del Vendrell, Roger Molina.

EL MILLOREL PITJOR

L’ICG paga car el seu mal inici

El Llista va plantar cara al Vendrell fins al final, però va anar sempre a remolc després d’encaixar un 0-2 en només 7 minuts || Darío Giménez va fallar un llançament directe al minut 45 amb 4-6 al marcador

Sandra Pérez, al centre de la imatge, al costat de Paco Castillo.