L’Alpicat no té opcions a Cornellà

Sumava cinc partits sense perdre || Xavi Gomà, lesionat de gravetat a l’espatlla

Un jugador de l’Alpicat s’escapa amb la pilota als peus davant de la persecució d’un jugador local.

L’Alpicat de Jordi López Mena va trencar la bona ratxa de resultats, que l’havia portat a puntuar en els cinc últims compromisos, i va caure per 2-0 a Cornellà. El primer temps va ser accidentat, amb la lesió del jugador de l’Alpicat Xavi Gomà en una jugada fortuïta i que va acabar a l’hospital amb una ruptura dels lligaments de l’espatlla que el tindrà 3 setmanes immobilitzat i diversos mesos allunyat dels terrenys de joc. Al camp, amb ocasions per als dos conjunts, les internades de Pedro Bilbao per la dreta van fer molt mal a la defensa lleidatana després del descans i van propiciar la victòria del Sant Ildefons.

La primera aproximació arribaria a les botes de Pedro Bilbao, el més actiu dels locals, però Fornós la va rebutjar amb encert. Al quart d’hora de joc, Caste va rematar una gran centrada de Vendrell i a punt va estar de convertir-se en el 0-1. L’equip local va replicar amb una falta de Dani Muela que el porter Fornós va parar en dos temps. I del minut 25 al 35, es van produir dos jugades accidentals que van acabar amb dos jugadors traslladats a centre mèdic. Primer es va fer molt mal el jugador de l’Alpicat Xavi Gomà, a qui se li va sortir l’espatlla, i després el local Pulido es va quedar a terra per un fort cop i una bretxa a la cara i també va haver de ser substituït.

La segona part va començar amb un Sant Ildefons molt més ficat, intens i despert a dalt. Així, la societat que van formar Pedro Bilbao i Víctor García, acabat d’ingressar al terreny de joc, va ser demolidora per als interessos de l’Alpicat. Primer van avisar amb una centrada i rematada que Fornós va treure sota pals. I escassos minuts després, i amb els dos protagonistes de nou, aquesta vegada el cuir sí que va acabar al fons de les malles després de la rematada a pler de Víctor al segon pal (1-0).

Els de Mena van intentar reaccionar amb un xut de Kelly que va treure bé Marc Guillén, i l’Alpicat semblava que havia millorat les seues prestacions de cara a buscar l’empat. Així, van poder tancar els locals a la seua àrea i van començar a arribar amb molt perill. Tanmateix, una altra jugada per la banda de Pedro Bilbao acabava en el segon de la tarda (2-0), que tancaria el partit.