Notícies de

Els actors Mercedes Sampietro i Pep Anton Muñoz interpreten la Mercè i l’Emili a ‘La Riera’.

TV3

Can Riera tanca portes

Última setmana per a la telenovel·la de sobretaula, després de vuit temporades en antena || Diumenge, a les 22.35, capítol final

Els jugadors de l’Athletic Almacelles posen eufòrics amb el trofeu conquerit ahir després de guanyar el Benavent a la final.

FUTBOL TROFEU PEPITO ESTEVE

Títol en el temps afegit

El partit no es va decidir fins al minut 93, al confirmar-se la remuntada de l’Athletic Almacelles || Els aficionats del Benavent van ocupar bona part de la grada del Municipal de Torrefarrera

La palista urgellenca, ahir al costat de la seua família al canal de Praga que ha obert la Copa del Món.

PIRAGÜISME

Chourraut es penja l'or a Praga

La basca establerta a la Seu guanya el K1 de la Copa del Món || El lleidatà Miquel Travé, el millor C1 espanyol

Arnau Farré, superant una de les zones en ple bosc.

MOTOCICLISME TRIAL

Farré puntua a Andorra

El lleidatà acaba vuitè en la tercera cita del Mundial i se situa desè || Sergio Ribau voreja el seu primer podi mundialista en la categoria Trial 125

TRADICIONS

Corpus de flors i onada de calor

Les altes temperatures van protagonitzar la jornada en què les catifes de pètals van tornar a prendre els carrers || Processons i balls tradicionals a Lleida, Solsona, Ponts, Cervera i Tàrrega

En tots els partits els jugadors se saluden abans i mostren el seu respecte.

TEMPS EXTRA FUTBOL BASE

El 'fair play' abans que el resultat

Torrefarrera acull una trobada de seleccions territorials catalanes en categoria benjamina a la qual assisteixen unes 500 persones || La cita fomenta els valors i fuig de la competició

Els bombers portuguesos lluiten contra les flames en un bosc de Vale das Porcas, al centre del país.