Kilian Jornet combinarà aquest any el muntanyisme amb l’esquí i les carreres de muntanya.

MUNTANYISME COMPETICIÓ

Kilian: “La por és el que ens fa sobreviure”

Jornet. El lleidatà reconeix que no tenia pensat pujar dos vegades a l’Everest en tan sols una setmana i que fer cim o no és una pura anècdota, ja que l’important per a ell és la manera de pujar, totalment minimalista

El vencedor de la Volta Nicolas Sessler, amb la tinent d’alcalde Montse Parra; el de la regularitat Christofer Jurado, amb Sergi Escobar, i l’equip Lizarte, que va ser el triomfador.

CICLISME

Triomf brasiler

Nicolas Sessler es proclama vencedor de la seixantena Volta a Lleida per només 3 segons sobre el manxec Iván Martínez, amb el qual va arribar igualat a temps l’últim dia || El basc Peio Goikoetxea guanya l’etapa amb sortida a Lleida i meta a la Seu Vella

Els actors Mercedes Sampietro i Pep Anton Muñoz interpreten la Mercè i l’Emili a ‘La Riera’.

TV3

Can Riera tanca portes

Última setmana per a la telenovel·la de sobretaula, després de vuit temporades en antena || Diumenge, a les 22.35, capítol final

Els jugadors de l’Athletic Almacelles posen eufòrics amb el trofeu conquerit ahir després de guanyar el Benavent a la final.

FUTBOL TROFEU PEPITO ESTEVE

Títol en el temps afegit

El partit no es va decidir fins al minut 93, al confirmar-se la remuntada de l’Athletic Almacelles || Els aficionats del Benavent van ocupar bona part de la grada del Municipal de Torrefarrera

La palista urgellenca, ahir al costat de la seua família al canal de Praga que ha obert la Copa del Món.

PIRAGÜISME

Chourraut es penja l'or a Praga

La basca establerta a la Seu guanya el K1 de la Copa del Món || El lleidatà Miquel Travé, el millor C1 espanyol

Arnau Farré, superant una de les zones en ple bosc.

MOTOCICLISME TRIAL

Farré puntua a Andorra

El lleidatà acaba vuitè en la tercera cita del Mundial i se situa desè || Sergio Ribau voreja el seu primer podi mundialista en la categoria Trial 125