Foto de família dels protagonistes de la nova sèrie de TV3 per a la sobretaula i que relleva ‘La Riera’.

PROGRAMES SÈRIES

TV3 estrena avui ‘Com si fos ahir’

Un grup de companys d’institut als anys vuitanta es tornen a trobar vint-i-cinc anys després al funeral d’un amic || L’acció transcorre íntegrament a Barcelona

La basca Maialen Chourraut durant la final de K1, en la qual va aconseguir la medalla de bronze darrere de l’alemanya Ricarda Funk i l’australiana Jessica Fox.

Bronze de Chourraut a la Seu

La basca establerta a l’Alt Urgell aconsegueix la tercera plaça en K1 en l’última cita de la Copa del Món || La lleidatana Marta Martínez, llastada per una penalització, acaba a la desena posició

Una jugadora del Pardinyes intenta escapar-se amb la pilota davant de la presència de diverses jugadores del Pallejà.

Primera victòria del Pardinyes

Les lleidatanes van remuntar el gol visitant d’Andry gràcies a Àlex i Uri, de penal || L’equip dirigit per David Viñes va anar de menys a més i va superar el Pallejà a la segona part

Els espontanis omplen el centre històric amb propostes diverses.

GUIA

La FiraTàrrega més participativa

El certamen registra 13.500 localitats ocupades, xifra que suposa un 87% de l’aforament || L’organització percep una recuperació del sector amb firmes de contractes a la Llotja durant la Fira

Arnau, del Borges, xuta a porteria davant dos jugadors del Balaguer.

EL MILLOREL PITJOR

Derbi per al Borges

L’equip de les Garrigues venç en el seu debut a Primera Catalana el Balaguer després d’un partit intens i ple d’alternatives || Els locals van remuntar el 0-1 però durant els últims deu minuts el conjunt visitant va tornar a capgirar el marcador

Moustapha controla una pilota que va acabar cedint al debutant Adrià Gené, el llançament del qual es va estavellar al pal.

“Un triomf més que merescut”

Albadalejo afirma que el Lleida havia de sentenciar molt abans el partit i que el 2-1 va ser un “accident” del joc || El tècnic blau elogia l’excel·lent arrancada de l’equip en Lliga i Copa

Màrquez celebra la victòria al podi al costat de Petrucci i Dovizioso.

Màrquez recupera el liderat

Venç a Misano davant de Petrucci i pren el primer lloc a Dovizioso || L’afició el va esbroncar al podi i va aplaudir la seua caiguda durant el ‘warm up’