Notícies de

La sortida de la cursa ahir als carrers d’Albesa.

TEMPS EXTRA ATLETISME

Tàssies i Bonet guanyen La Cordera

Els dos atletes lleidatans s’imposen en categoria masculina i femenina, respectivament, en la carrera de 10 km || És la prova més antiga de Catalunya, documentada el 1590

Un jugador del Borges desplaça la pilota davant de la pressió d’un altre del Sant Ildefons, ahir al partit.

EL MILLOREL PITJOR

El Borges perdona i cau a casa

El Sant Ildefons va fer dos gols en tan sols tres aproximacions || El Borges va homenatjar l’excapità Arnau Setó

La del Solèras, amb més d’un centenar de restes, és la fossa més gran que s’ha exhumat a Catalunya.

MEMÒRIA HISTÒRICA REPORTATGE

Les víctimes sense tomba

Vora 500 lleidatans figuren a la llista de desapareguts de la Guerra Civil || Els familiars en busquen les restes i a uns altres 718 d’altres províncies se’ls va perdre la pista a Ponent en la contesa

Una jugadora de l’AEM controla la pilota davant de la pressió d’una rival.

FUTBOL FEMENÍ PRETEMPORADA

Triomf abans de l'estrena

L’AEM va derrotar el Marítim de València mostrant un joc atractiu || Final d’una pretemporada marcada per les baixes abans de visitar el Sant Pere

Una jugada del partit que va enfrontar ahir el Robres i el Tamarit.

Golejada injusta

La sort no somriu als de la Llitera, que encara no han guanyat aquesta temporada || El Tamarit va tenir moltes ocasions però el Robres va ser més eficaç

El visitant Adrià Fernández s’eleva per sobre de la defensa local per aconseguir el definitiu 1-1.

Màxima igualtat

El Tàrrega va tornar a Primera Catalana amb un empat al derbi contra el Balaguer || Els homes de Víctor Vera van estar millor a la primera part, però el conjunt de la Noguera va mostrar que té més experiència en aquesta categoria a la segona part

Un jugador del Júpiter es disposa a controlar una pilota, davant de l’oposició d’un altre del Lleida B, ahir durant el partit a Gardeny.

Els errors condemnen el filial

El Lleida B es va veure superat a casa pel Júpiter en el primer partit de la temporada || Dos errors defensius van causar els dos gols visitants, i el que va marcar Soldevila no va ser suficient