BÀSQUET LLIGA CATALANA

Victòria contundent

El Pardinyes arrossega el filial del Morabanc Andorra en l’estrena en Lliga Catalana || Els de Gerard Encuentra afrontaven el partit amb moltes baixes

Un jugador del Pardinyes intenta un llançament a cistella davant de l’oposició de tres rivals.EDGAR ALDANA

L’Ilerdauto Nissan Pardinyes es va estrenar ahir a la Lliga Catalana EBA al derrotar amb contundència el Morabanc Andorra B malgrat arrossegar moltes baixes. Els lleidatans es van mostrar especialment encertats des de la línia de 3 punts i es van escapar al marcador després del descans. Malgrat el resultat final, el partit va començar molt igualat. Durant els dos primers quarts va ser un partit de ratxes, un equip s’escapava i aviat l’altre l’assolia. A més, els dos equips jugaven al mateix, a pressionar en defensa per intentar sorprendre l’altre amb transicions ràpides. Així, al descans, el marcador reflectia un ajustadíssim 44-42. A la represa, tanmateix, el panorama va canviar. Els lleidatans van millorar la seua defensa, la qual cosa va posar dificultats a la circulació de la pilota dels andorrans. Això, juntament amb l’encert del Pardinyes des de més enllà de la línia de 6,75, va fer que els de Lleida s’escapessin. En l’últim període, a més, l’Andorra B va abaixar els braços mentre els lleidatans seguien amb el festival anotador.