Notícies de

Moment en què les més de mil participants prenen la sortida des de la plaça Mercadal de la capital de la Noguera.

TEMPS EXTRA CARRERES POPULARS

Córrer contra la violència de gènere

Unes 1.200 dones van prendre ahir els carrers de Balaguer a la setena edició de la Cursa de la Dona || Berta Benseny es va imposar al davant de Natàlia Bernat i Catherine Joy

Valero pressiona un jugador de l’Igualada en una de les accions que van tenir lloc al partit disputat ahir.

EL MILLOREL PITJOR

El Borges es deixa remuntar

Els homes de Manel Cazorla van malgastar un avantatge de 3-1 a la segona part || Els locals van acariciar la primera victòria a casa, però l’Igualada va ser millor durant els últims minuts

A Tàrrega van penjar amb cadenes el nom de dones assassinades dins d’una gàbia.

ESNOTICIA

El món crida “ni una menys”

Unes 3.000 persones clamen a Barcelona, 12.000 a Madrid i a 40 ciutats més || Capitals mundials surten al carrer per defensar les dones