L'Alcarràs se suma a la pugna pel liderat

Un jugador de l’Alcarràs colpeja la pilota davant la pressió rival.

Un jugador de l’Alcarràs colpeja la pilota davant la pressió rival.ITMAR FABREGAT

El Térmens-Alcarràs es va canviar d’ubicació i de data per l’estat del camp del Térmens, que va quedar com a Alcarràs-Térmens. L’Alcarràs es va imposar al Térmens per la mínima en un partit de molta intensitat per part dels dos conjunts. Després d’una primera part en què el gol de Cendrós va ser l’únic que va pujar en el marcador (1-0, 11’), a la segona Gardeñés empatava per al Térmens a pocs minuts per al final (1-1, 73) però Castillo finalment va donar la victòria a l’Alcarràs (2-1, 80). Després d’aquest triomf, l’Alcarràs se situa quart amb 24 punts, empatat amb el Palau, i només el separen tres punts del líder.