Trenta persones estrenen una ruta guiada a Torrebesses sobre aquesta tècnica constructiva || Al ser declarada Patrimoni Immaterial de la Humanitat

Els capitans van entregar una samarreta dedicada per a Cárdenas.

EL MILLOREL PITJOR

CRÒNICA. El Força Lleida encaixa la tercera derrota de la temporada

Al Força Lleida li va tocar reaccionar com fa cinc dies davant del Barça B i, malgrat remuntar 18 punts, va acabar encaixant la tercera derrota de la temporada, la segona a casa || Un parcial de 2-20 al primer quart condemna un equip que mai es va rendir

Els jugadors de l’EFAC celebren un dels quatre gols que van aconseguir en el derbi davant del Balaguer.

L'EFAC goleja en el derbi

Els homes de Radosav Radulovic van ser superiors al Balaguer malgrat les baixes amb les quals van afrontar el partit || Joel, per partida doble, Bosch i Montoy van ser els golejadors visitants i Gabernet va anotar l’únic gol dels locals, que van acabar en inferioritat

Un jugador del Tàrrega prova d’eludir la defensa de dos rivals.

Just repartiment de punts

Els dos equips ofereixen el millor partit en el que va de temporada al Joan Capdevila || El Tàrrega confirma la dinàmica positiva després del mal inici

Els resultats dels rivals a la zona alta fan bo l’empat per a l’AEM.

FEMENÍ SEGONA DIVISIÓ

Empat injust de l'AEM i remuntada del Pardinyes

L’equip lleidatà va tenir ocasions per emportar-se el partit però la falta d’encert li va impedir sumar els tres punts || El gol visitant va arribar al minut 89

L’estació de Boí Taüll va rebre ahir diumenge uns 1.200 esquiadors, més els 1.300 de dissabte.