Notícies de

Un jugador del Borges Blanques protegeix la pilota davant la pressió d’un del Sant Ildefons.

Nova derrota del Borges

Els homes de Manel Cazorla continuen sense aixecar el cap i ja són vuit els partits consecutius sense conèixer la victòria || Els de les Garrigues van fallar un penal a la segona part

Leo Messi s’abraça amb Jordi Alba, que va fer l’assistència a l’argentí perquè marqués el tercer gol blaugrana, que consolidava el triomf davant d’un combatiu Leganés.

Messi, de nou al rescat

L’argentí, a qui va donar descans Valverde, surt a la segona part amb el partit empatat, origina el 2-1 i marca el 3-1 || Destaquen Dembélé i Aleñà, a més de Luis Suárez, que va anotar un gol, i Jordi Alba, que va fer dos assistències

Dos defensors del Tàrrega vigilen Pau, del Balaguer.

EL MILLOREL PITJOR

El Balaguer no aixeca el cap

L’equip de la Noguera cau davant del Tàrrega i desaprofita les derrotes dels rivals directes en la lluita per evitar el descens || Els de l’Urgell es van mostrar més sòlids i s’escapen de la zona perillosa