Notícies de

Leo Messi s’abraça amb Jordi Alba, que va fer l’assistència a l’argentí perquè marqués el tercer gol blaugrana, que consolidava el triomf davant d’un combatiu Leganés.

Messi, de nou al rescat

L’argentí, a qui va donar descans Valverde, surt a la segona part amb el partit empatat, origina el 2-1 i marca el 3-1 || Destaquen Dembélé i Aleñà, a més de Luis Suárez, que va anotar un gol, i Jordi Alba, que va fer dos assistències

Dos defensors del Tàrrega vigilen Pau, del Balaguer.

EL MILLOREL PITJOR

El Balaguer no aixeca el cap

L’equip de la Noguera cau davant del Tàrrega i desaprofita les derrotes dels rivals directes en la lluita per evitar el descens || Els de l’Urgell es van mostrar més sòlids i s’escapen de la zona perillosa

Dos jugadors pugnen per una pilota aèria en una de les jugades del derbi d’ahir.

L'EFAC Almacelles s'emporta el derbi davant d'un Mollerussa en hores baixes

Paco Márquez es va estrenar com a nou entrenador de l’EFAC Almacelles emportant-se el derbi davant d’un Mollerussa en hores baixes || L’equip dirigit per Josep Maria Turull es va avançar 0-1 però va acabar encaixant tres gols i la quarta derrota consecutiva

L’instant previ a la sortida de la Cursa de l’Oli a les Borges Blanques en què van participar 800 corredors.

TEMPS EXTRA ATLETISME

Ledesma i Estradé vencen a les Borges

Van ser els campions en categoria femenina i masculina, respectivament, de la Cursa de l’Oli amb 800 corredors || La peculiaritat és que reben com a premi el seu pes en oli