Notícies de

El Mollerussa va jugar un bon primer temps, però es va desdibuixar després del descans i va acabar perdent (1-3).

EL MILLOREL PITJOR

Revés a la represa per al Mollerussa

El Mollerussa cau davant del Vista Alegre després d’una mala segona part || Els del Pla d’Urgell acaben amb 10 per la lesió de Morera a l’esgotar els canvis

El Tàrrega va dominar el partit des de l’inici i només va cedir el control de la pilota al rival en els últims minuts de la primera part.

Exhibició del Tàrrega

L’equip de la capital de l’Urgell va aprofitar els espais en la defensa rival per sentenciar el partit després del descans || Amb aquesta victòria, els d’Edu Berrocal pugen fins a la vuitena posició

Una casa en construcció al carrer Domènec Cardenal d’Agramunt, un dels municipis revisats.