EL MILLOREL PITJOR

Exhibició del Tàrrega

L’equip de la capital de l’Urgell va aprofitar els espais en la defensa rival per sentenciar el partit després del descans || Amb aquesta victòria, els d’Edu Berrocal pugen fins a la vuitena posició

El Tàrrega va dominar el partit des de l’inici i només va cedir el control de la pilota al rival en els últims minuts de la primera part.ÁREA 11

El Tàrrega va golejar la Rapitenca, 0-4, en una gran segona part. El blaugrana Vargas va obrir el marcador a l’aprofitar un malentès entre Josué i Mata i, més tard, va ser Jofre el que va ampliar l’avantatge per als d’Edu Berrocal. El tercer va arribar després d’un córner que va rematar Jony, i en els minuts finals Jofre, de nou, va batre Josué i va tancar el partit per als lleidatans.

El duel va començar amb un Tàrrega més fort i generant més ocasions sobre la porteria rival. Van ser uns minuts en què els d’Edu Berrocal, ben posicionats sobre el terreny de joc, van aconseguir arribar a la porteria de Josué amb relativa facilitat. Tanmateix, els atacs no generaven prou perill com per obrir el marcador. Els primers 30 minuts van ser de domini blaugrana, però a la mitja hora la Rapitenca es va despertar i van començar a generar perill sobre la porteria defensada per Oliveros. Van ser els millors minuts dels locals en tot el partit, però la bona actitud defensiva del Tàrrega va permetre arribar al descans amb el mateix resultat amb què havia començat el matx.

Després de la represa, al minut 10, va arribar la jugada que marcaria l’esdevenir del xoc. Un malentès entre el porter i un defensor locals va permetre a Vargas anotar el primer gol del partit, 0-1. Amb el gol, la Rapitenca va haver d’avançar línies a la recerca d’un gol més que necessari. Els locals van començar a generar més espais i això va ser aprofitat pels homes de Berrocal. En una d’aquestes accions, el porter local va enviar un cop de pilota a camp contrari, la defensa no va saber controlar la pilota i el blaugrana Jofre va aprofitar per marcar el segon, 0-2.

Després del gol, la Rapitenca se’n va anar encara més endavant ja amb poc a perdre. Els jugadors del Tàrrega van veure encara més espais i ho van aprofitar per augmentar l’avantatge. El tercer gol va arribar després d’un llançament de córner al segon pal que Jony va acabar enviant al fons de la xarxa. I ja al tram final del partit, amb una Rapitenca amb la moral per terra, va tornar a aparèixer Jofre per posar el 0-4 definitiu al marcador. Amb aquest resultat, el Tàrrega aconsegueix la tercera victòria en les quatre últimes jornades disputades.

“La permanència és el nostre objectiu principal”

Després la victòria aconseguida contra la Rapitenca, que suposa la tercera en quatre jornades, el tècnic blaugrana, Edu Berrocal, va celebrar la bona dinàmica de l’equip “Excepte el dia de l’Andorra, l’equip està molt bé. Aquestes tres victòries ens fan molta confiança”. Analitzant el partit, Berrocal va assenyalar que “hem anotat el primer gol i hem fet que ells generessin més espais”, i va afegir “els espais han estat la clau per sumar els tres punts en una bona segona part”. Malgrat l’alegria generada per la ratxa de l’equip, Berrocal manté els peus a terra i té clar que el seu objectiu és assolir els 40 punts que els donin la permanència.