HOQUEI SOBRE PATINS

L’ICG Lleida aconsegueix una renda de dos gols per a la tornada a Portugal

Va guanyar per 4-2 a l'Sporting Tomar en l’anada dels quarts de final de la Copa CERS

L'ICG Lleida aconsegueix una renda de dos gols per a la tornada a Portugal

L'ICG Lleida aconsegueix una renda de dos gols per a la tornada a PortugalLleonard Delshams

L’ICG Software Lleida ha encarrilat la seua classificació per a la Final Four de la Copa CERS després de guanyar per 4-2 al Sporting Club Tomar portuguès, en un partit en el qual els llistats, acompanyats de nou per un miler d’aficionats en l’Onze de Setembre, han estat a punt de liquidar l’eliminatòria en els últims cinc minuts. Només la gran actuació de la meta rival i la falta de punteria han evitat que els lleidatans aconseguissin una renda molt més gran, que bé va poder ser de quatre o cinc gols.

Andreu Tomàs va obrir el marcador i Darío Giménez va anotar el 2-0 de jugada personal, una renda que el quadre lusità va recuperar abans del descans amb gols de Dinis Hernani i Joao Alves. Tot just començar la segona meitat, Jordi Creus va tornar a posar per davant l’ICG, que va recuperar els dos gols de renda gràcies que Darío Giménez, amb la seua fredor habitual, va transformar una falta directa.

Ara l’equip canviarà de xip per centrar-se a la Copa del Rei que comença dijous vinent, si bé els llistats no debutaran fins divendres davant el Reus Deportiu, vigent campió d’Europa.