x
Catalán Castellano
Regístrate | Iniciar sesión Regístrate Iniciar sesión
Menú Buscar
Buscador de la Hemeroteca
Segre Segre Premium

  • Ambrosio Francisco Sánchez Benito

Agraïment al poble de Maldà

Actualizada 07/06/2019 a las 09:36
Habitatges al poble de Maldà, on l’ajuntament preveu aplicar un recàrrec de l’IBI als buits.

Todas las imágenes y contenidos de SEGRE.com tiene derechos y no se permite su reproducción y/o copia sin autorización expresa.

© Viviendas en el pueblo de Maldà, donde el ayuntamiento prevé aplicar un recargo del IBI a las vacías.

SEGRE TÀRREGA
Sr. Director:

És de ben nascut agrair l’atenció rebuda. La naturalesa humana ens porta a l’entesa o a la discrepància, però estem preparats per tolerar l’altre, per vells, o per haver superat tràngols de la vida. La realitat és crua i sempre és jove.

La convivència és un plat d’olla, o d’escudella; és sumar sense passar-se de sal. Aquells que per respecte cap a ells mateixos mostren educació i bones maneres, especialment en el món de la política, han de rebre unes paraules escrites perquè consti que no hi ha llocs sinó gent.

Vaig arribar a l’Ajuntament de Maldà com a regidor del Partit Popular per circumstàncies curioses i per la meva necessitat de coneixement. Em corresponia quan un lloc va quedar vacant. El tracte del senyor Alcalde, Sebastià, va ser des del principi cordial, malgrat la distància ideològica i d’edat entre nosaltres. El comportament del Tinent d’Alcalde, Jordi, entregat i cooperador, el regidor Pedro i la regidora Anna María amb interès per cada objectiu que hi pogués haver al ple, i tots en conjunt ocupats pel bé de la gent. La secretària Ester així com l’administrativa també mereixen menció per la seva implicació en la feina i per la seva traça.

Honorables.

És un gran poble, una gent meravellosa i jo un home agraït a tots els veïns i veïnes. He après molt, il·lustrat per unes persones que em van rebre i acceptar i em van permetre conviure com ha de ser, entre diferents. Els humans som diferents. Mereixem viure en pau i amb cordialitat.

Gràcies, poble de Maldà.

Gràcies sinceres als qui van confiar amb el seu vot en el Partit Popular. Gràcies a qui confia en mi.
Comenta el contenido

Lo más...
segrecom Twitter

Opiniones sobre @segrecom

Envía tu mensaje
Segre
© SEGRE Calle del Riu, nº 6, 25007, Lleida Teléfono: 973.24.80.00 Fax: 973.24.60.31 email: redaccio@segre.com
Segre Segre