SEGRE

Sucesos

Detingut a Granada per fer-se passar pel seu germà bessó quan conduïa sota els efectes de l'alcohol

Es tracta d’un home de 38 anys, de nacionalitat espanyola i amb antecedents policials

Coche Policía Nacional

Coche Policía Nacional

Publicado por

Creado:

Actualizado:

En:

La Policia Nacional ha detingut en Granada a un home de 38 anys, de nacionalitat espanyola i amb antecedents policials, com a presumpte autor d’usurpar la identitat del seu germà bessó a fi d’eludir el pagament de multes de tràfic que li reclamaven a la víctima, a qui, a més, li va suposar la pèrdua de sis punts en el permís de conduir, tot això després de conduir un vehicle sota els efectes de l’alcohol.

Segons ha informat aquest dissabte el Cos Nacional de Policia en una nota, l’agost de 2021 el denunciant va creure haver perdut el seu Document Nacional d’Identitat (DNI) després d’oblidar-se la cartera al vehicle del seu germà, per la qual cosa el va renovar sense més ni més, fins que el mes de juliol passat el va trobar al domicili patern, així que va realitzar diverses comprovacions i va comprovar que li havien retirat sis punts del seu permís de conduir, fet del qual no tenia cap constància.

Així va ser com el van informar que la matinada del dia 15 de gener havia estat denunciat per conduir sota els efectes de l’alcohol, sent aquest incident el que havia motivat la retirada de punts. Tota aquesta situació, desconeguda fins aquell moment per a ell, el va fer pensar que hauria estat el seu germà que va utilitzar el seu DNI, fent-se passar per ell, possiblement per eludir alguna ordre de recerca que pogués tenir, ja que ha estat detingut anteriorment. A més el vehicle que conduïa, estant sota els efectes de l’alcohol, és el que utilitza el seu bessó habitualment.

Aquests extrems van ser plasmats en la denúncia que van rebre els agents de la Comissaria de Districte Centre de Granada, els qui van iniciar una investigació per la usurpació d’estat civil i, entre altres gestions, van detenir el germà del denunciant, en el poder del qual van recuperar un permís de conduir a nom del denunciant de qui, pel que sembla, s’havia apropiat sense el coneixement ni consentiment del seu germà. El detingut va ser posat posteriorment a disposició de l’autoritat judicial.

tracking