SEGRE

Segre i el Departament d'Agricultura et conviden al webinar amb la consellera Teresa Jordà

La consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, oferirà una ponència per explicar com serà el futur del sector en els propers 10 anys.

webinar Agricultura

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quins són els reptes del sector agroalimentari per als propers anys? El Departament d’Agricultura ha presentat 10 projectes que recullen els reptes identificats en les agendes globals i europees per impulsar la bioeconomia i transformar el sector agroalimentari, forestal i marítim. Per conèixer aquest canvi de model del sector, el Departament d’Agricultura i Segre et conviden a aquest webinar amb la consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà.

Un webinar que tindrà lloc el proper

dimarts, 22 de setembre, a les 13.00h

a través de la web de Segre.com/dialegs. 

Programa

  • Benvinguda. Benvinguda i presentació dels ponents a càrrec del Sr. Josep M. Sanuy, presentador i director del programa 'El debat de Lleida Activa' de Lleida TV.
  • Ponència. Quins són els reptes del sector agroalimentari per als propers anys?. A càrrec de la senyora Teresa Jordà, consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.
  • Taula rodona amb Jaume Sió, sub-director general de Transferència i Innovació Agroalimentària, Francesc Reguant, Director de l'Observatori d'Economia Agroalimentària del Col·legi d'Economistes i Dolors Català, presidenta de l'Associació de Dones del Món Rural. 
  • Torn de preguntes a càrrec dels participants.

Inscripcions gratuïtes aquí

tracking