SEGRE

Les Escoles Agràries de Catalunya comencen el curs amb un increment del 6,3% de matriculats a cicles formatius

La consellera Jordà fa una crida a la ciutadania perquè ningú compri productes locals que no tinguin un preu just

Un moment de la visita a l'Escola Agrària de Tàrrega que han fet els consellers d'Educació, Josep Gonzàlez - Cambray, i la consellera d'Acció Climàtica, Teresa Jordà.

Un moment de la visita a l'Escola Agrària de Tàrrega que han fet els consellers d'Educació, Josep Gonzàlez - Cambray, i la consellera d'Acció Climàtica, Teresa Jordà.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les Escoles Agràries de Catalunya han començat el curs amb un increment del 6,3% en els matriculats a cicles formatius respecte el curs passat. Així mateix, destaca que un 25,5% de les persones matriculades són dones. Enguany s'ha instaurat un nou Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Producció Agropecuària online, el primer a Catalunya i l'Estat. Amb 49 alumnes matriculats, l'Escola de Tàrrega ha acollit aquest divendres la inauguració oficial del curs 2021-2022 dels 14 centres que hi ha arreu del país. L'acte ha comptat amb el conseller d'Educació, Josep Gonzàlez Cambray i la d'Acció Climàtica, Teresa Jordà, que ha aprofitat per fer una crida a que ningú compri productes locals que no tinguin un preu just.

tracking