SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Tres robatoris en un dia a cases de Borges, Alguaire i Linyola

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per aclarir tres robatoris en habitatges que es van produir durant la jornada de dijous en tres poblacions del Segrià, les Garrigues i el Pla d’Urgell. Segons van confirmar fonts policials a aquest diari, els lladres van accedir per la força a tres domicilis situats a Alguaire, les Borges Blanques i Linyola. En cap es van registrar danys personals. Es desconeix si els lladres es van emportar alguna cosa d’aquests habitatges i s’han obert diligències per poder determinar l’autoria d’aquests robatoris amb força.

A pesar que les estadístiques policials assenyalen un descens d’aquest tipus de delictes en el que va d’any, s’ha de recordar que estan entre els que generen més alarma social. De fet, els diferents cossos policials hi han posat el focus i han incrementat els diferents operatius per prevenir i evitar els robatoris, sigui amb força o amb violència, en domicilis després del repunt registrat l’any passat.

Tres detinguts per robatoris en habitatges del Segrià, les Garrigues, l’Alt Urgell i el Solsonès

A finals del mes de novembre, els Mossos d’Esquadra van detenir un membre d’un grup criminal relacionat amb robatoris en 37 habitatges de tot Catalunya, nou dels quals al Segrià i les Garrigues. Poc després, la Policia catalana va arrestar dos homes més que estaven acusats d’una onada de vint robatoris a l’Alt Urgell i el Solsonès.

tracking