SEGRE

LABORAL

Mor un veí de Cervera al caure-li 400 quilos de palla

Va succeir dimarts en una granja d’Albió, a la Conca de Barberà || La víctima, de 42 anys, treballava a l’explotació

Divendres va morir un altre treballador a Vallfogona, a la foto.

Divendres va morir un altre treballador a Vallfogona, a la foto.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un veí de Cervera de 42 anys va morir dimarts al migdia mentre treballava en una explotació ramadera d’Albió, al municipi tarragoní de Llorac, a la Conca de Barberà. Els Mossos d’Esquadra de l’àrea policial del Camp de Tarragona van informar aquest dimecres que el treballador va morir després que li caiguessin a sobre quatre bales de palla, amb un pes aproximat de 400 quilos.

L’avís es va rebre a les 15.20 hores de dimarts i, immediatament, diverses patrulles dels Mossos i els serveis sanitaris es van desplaçar al lloc de l’accident. La víctima, de nacionalitat marroquina i veí de la capital de la Segarra, va ser atesa pels metges del Sistema d’Emergències Médiques (SEM), però no van poder fer res per salvar-li la vida davant de les greus ferides que patia per l’elevat pes que li havia caigut a sobre. La mort, pel que sembla, va ser pràcticament a l’acte.

Els Mossos d’Esquadra han posat els fets en coneixement del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia i del departament de Treball, Afers Socials i Famílies, d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.

Segon lleidatà que mor en un accident laboral en cinc dies Es tracta del segon lleidatà que mor en un accident laboral en cinc dies. Divendres passat, un home de 65 anys va morir mentre treballava en una explotació ramadera de Vallfogona de Balaguer, a la Noguera. L’accident es va produir a les 22.53 hores del passat 28 de juliol i, pel que sembla, l’home va resultar ferit al ser colpejat pel braç extensible d’un tractor, que el va impactar a la zona abdominal i li va causar ferides molt greus. La víctima, de nacionalitat búlgara, era veí de Vallfogona. Segons el minister i d’Ocupació, durant els cinc primers mesos de l’any han augmentat els accidents laborals en jornada, amb un total de 2.098 a Lleida, dels quals quatre van ser mortals. Quant als in itinere, hi va haver 205 sinistres.

tracking