SEGRE

TARIFES ACORDS

Així queden les tarifes de transport públic de Lleida

Un dels nous autobusos híbrids, que en els propers dies circularan amb normalitat a Lleida.

Un dels nous autobusos híbrids, que en els propers dies circularan amb normalitat a Lleida.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Consell d’Administració de l’Autoritat Territorial de la Mobilitat (ATM) de Lleida va acordar ahir la congelació dels preus dels títols de transport per al 2018. Aquesta decisió s’emmarca en la política de foment de l’ús del transport públic. Així mateix, també es mantenen els preus per a l’any que ve dels trens regionals i de les línies interurbanes que no formen part del sistema tarifari integrat.

En els serveis d’autobús interurbà s’ha trencat aquest any la tendència a l’alça en el nombre de passatgers. Això s’explica per un descens de la demanda del corredor Lleida-Balaguer, una cosa que queda compensada per l’augment de viatgers del tren de la Pobla. A banda, els abonaments mensuals T-10, T-MES i T-50/30 són els títols que han guanyat més quota de mercat i, per transports, l’autobús urbà i el tren acumulen un creixement continuat de passatgers. D’aquesta manera, el bitllet senzill seguirà costant 1,75 euros (1 zona) i 2,45 euros (2 zones), mentre que la el títol de la T-10 tindrà un preu de 9,80 euros la d’una zona i 15,25 euros (2 zones).

Més de 6 milions de passatgers

De gener a octubre de 2017, el sistema de transport públic de l’ATM de Lleida va rebre 6,9 milions de viatgers, la qual cosa suposa un augment de l’1,83% respecte al mateix període de 2016. En aquest sentit, entre octubre de 2016 i octubre de 2017 es van registrar més de 8,4 milions de viatges.

tracking