SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Un espectacular incendi calcina una nau amb caixes de plàstic a l'Albi

El magatzem va quedar destruït i també es van cremar maquinària i cinc tractors

Les flames va arribar a diversos metres d’altura i van generar una intensa columna de fum.

Les flames va arribar a diversos metres d’altura i van generar una intensa columna de fum.BOMBERS DE LA GENERALITAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un espectacular incendi que es va declarar a primera hora del matí d’ahir va calcinar per complet una nau industrial que emmagatzemava caixes de plàstic a l’Albi. Quan faltaven pocs minuts per a les vuit del matí, els bombers van rebre l’avís de treballadors de l’empresa Gaher Tallers J. Gaya, dedicada a la fabricació d’estructures metàl·liques i maquinària industrial i agrícola, que alertava del foc.

Malgrat que els operaris van aconseguir salvar alguns vehicles que es trobaven a l’interior, les flames van arribar ràpidament a diversos metres d’altura i van començar a arrasar la nau, situada al polígon Els Colls d’aquesta localitat de les Garrigues. Els bombers van desplaçar al lloc de l’incendi catorze dotacions, que van comptar amb la col·laboració de veïns i de l’ajuntament per omplir les mànegues d’aigua.

Les flames van calcinar completament i van destruir una de les quatre naus de l’empresa, d’uns 280 metres quadrats de superfície i vuit metres d’altura i que emmagatzemava caixes de plàstic per al transport de components d’automoció.

A més, també es va cremar part d’un cobert metàl·lic annex a la paret de la nau, així com cinc tractors antics i diversa maquinària. Els bombers van donar per finalitzat l’incendi poc abans de la una del migdia. Encara que es desconeix l’origen del foc, podria tractar-se d’un curtcircuit. Tot apunta que l’empresa reprendrà demà dilluns l’activitat ja que la nau principal no va quedar afectada.

Les flames va arribar a diversos metres d’altura i van generar una intensa columna de fum.

Les flames va arribar a diversos metres d’altura i van generar una intensa columna de fum.BOMBERS DE LA GENERALITAT

tracking