SEGRE

MUNICIPIS INDÚSTRIA

Teresa Carles planeja des de Bell-lloc ampliar el negoci de menjar vegetarià a tot Espanya

El nou obrador a Vinyes del Mig, de 6.500 metres quadrats, obrirà a la fi al setembre || Les noves instal·lacions compten amb un laboratori d’investigació per estudiar el “futur del grup”

Jordi Barri a la porta de la planta de Bell-lloc d'Urgell en una imatge d'arxiu.

Jordi Barri a la porta de la planta de Bell-lloc d'Urgell en una imatge d'arxiu.JOAN GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup Teresa Carles Healthy Foods projecta des de Bell-lloc la seua expansió a tot Espanya amb nous restaurants de menjar vegetarià i ja porta a terme proves de producció de sucs al nou obrador que construeix al polígon Vinyes del Mig d’aquesta localitat del Pla d’Urgell. La companyia ha invertit un total de 7,2 milions d’euros en aquestes instal·lacions, que compten amb magatzems, cuines industrials i punts de producció de sucs i gelats, entre altres espais. A més, a la primera planta de la zona d’oficines s’habilitarà un laboratori d’investigació i desenvolupament, on la xef Teresa Carles “estudiarà el futur del grup” i que funcionarà com “una planta de producció a petita escala”, segons va explicar ahir el director executiu de la firma, Jordi Barri. L’obrador s’inaugurarà definitivament el mes de setembre, després que el mal temps dels últims mesos en retardés les obres. Barri va explicar que continuen estudiant el traspàs de les instal·lacions que té el grup a Bellcaire i va assegurar que podrien passar a estar en mans d’una petita empresa.

Teresa Carles Healthy Foods ha invertit 7,2 milions d’euros en el nou obrador de Bell-lloc

Obrador a Bell-lloc

Les noves instal·lacions de Teresa Carles compten amb un laboratori d’investigació, cuines, punts de producció de sucs, gelats i masses, a banda d’oficines.

Expansió

Les parcel·les del polígon Vinyes del Mig on estan construint la planta es troben a peu de l’autovia A-2, una “ubicació estratègica” que facilita les comunicacions amb els seus

restaurants i l’expansió a la resta d’Espanya

En una de les parcel·les de Bell-lloc s’ha aixecat un hivernacle de 1.800 metres quadrats on plantaran algunes de les matèries primeres que necessitaran a la planta per elaborar els productes dels seus restaurants de Lleida i Barcelona. El director executiu va afirmar que la ubicació de les parcel·les on s’està aixecant el nou obrador és “estratègica”, a peu de l’autovia A-2, cosa que ofereix “molt bones comunicacions” amb les ciutats de Barcelona i Madrid i possibilita obrir restaurants en altres localitats fora de Catalunya. Teresa Carles Healthy Foods també estudia la possibilitat de vendre els seus productes en botigues, com ja va avançar SEGRE, i una de les opcions és comercialitzar-los a les botigues de Plusfresc. Així mateix, a través d’internet ja ofereixen la possibilitat de comprar els seus sucs i a poc a poc aniran afegint més productes.

Treballadors en una de les cuines del nou obrador del grup Teresa Carles a Bell-lloc i, a la imatge dreta, Barri a la porta de la planta.

Treballadors en una de les cuines del nou obrador del grup Teresa Carles a Bell-lloc i, a la imatge dreta, Barri a la porta de la planta.JOAN GÓMEZ

tracking