SEGRE

Eduard Piera anuncia que es torna a presentar a l'alcaldia de la Fuliola

Després de vuit anys al capdavant de l’ajuntament de la Fuliola, Eduard Piera ha decidit repetir de nou com a candidat d'IFB-AM (Independents de la Fuliola i Boldú-Acord Municipal)

Eduard Piera, alcalde de la Fuliola, va anar a treballar com un dia qualsevol. L’ajuntament obre en 12-O des del 2012.

Eduard Piera, alcalde de la Fuliola, va anar a treballar com un dia qualsevol. L’ajuntament obre en 12-O des del 2012.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de vuit anys al capdavant de l’ajuntament de la Fuliola, Eduard Piera ha decidit repetir de nou com a candidat d’IFB-AM (Independents de la Fuliola i Boldú-Acord Municipal) a l’alcaldia d’aquest municipi de l’Urgell. Piera va explicar ahir que ho fa per “responsabilitat”, ja que el seu equip va trobar l’ajuntament “molt endeutat, 4,5 milions d’euros, i amb un termini de pagament a proveïdors de sis mesos”, fet que ha retardat alguns projectes importants de modernització del municipi.

En aquest sentit, Piera i representants de l’empresa Laiccona SL van firmar fa uns dies el contracte per a la construcció d’una potabilitzadora. L’actuació té un termini d’execució de sis mesos i es va adjudicar a l’esmentada empresa per un import de 288.878 euros. Es tracta de l’obra més destacada del present mandat, que ha d’acabar amb els continus problemes de terbolesa que pateixen la Fuliola i Boldú. En un altre ordre de coses, l’actual portaveu de CiU a Agramunt, Antonio Farré, serà l’alcaldable de Junts per Catalunya Agramunt per a les pròximes eleccions municipals a la capital del Sió.

tracking