SEGRE

MUNICIPIS EQUIPAMENTS

L'ajuntament de Naut Aran reforma els dos consultoris

Començaran pel de Salardú, on invertiran 61.000 euros

L’ajuntament, a Salardú, que acull el consultori mèdic.

L’ajuntament, a Salardú, que acull el consultori mèdic.AYUNTAMIENTO DE NAUT ARAN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Naut Aran preveu reformar entre aquest any i el que ve els consultoris mèdics de Salardú i d’Arties. Aquest estiu es duran a terme les obres al primer d’aquests equipaments, on es renovaran les instal·lacions, el mobiliari, el terra i els sostres, a més d’adaptar el bany a persones amb mobilitat reduïda. El consultori de Salardú s’ubica a l’edifici de l’ajuntament i anteriorment havia acollit una biblioteca.

L’actual alcalde, César Ruiz-Canela, va explicar que el consistori ja ha aprovat de forma inicial el projecte, que contempla una inversió de 61.000 euros. El primer edil va precisar que encara no tenen un projecte aprovat per al consultori d’Arties, que també es renovarà.

D’altra banda, l’ajuntament ha tret a concurs les obres de reparació d’un tram d’un quilòmetre i mig del camí d’Aiguamog de Tredòs, on preveuen invertir 224.310 euros. Per la seua banda, Ruiz-Canela va apuntar que es tracta de treballs per reparar l’asfalt d’aquest accés, on hi ha clots pel desgast de la via i el pas dels vehicles.

tracking