SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Mor un veí de Tàrrega al bolcar amb el tractor que conduïa a Vinaixa

El vehicle es va precipitar per un desnivell i va atrapar la víctima, de 54 anys, en una finca familiar || Segon accident mortal d’aquest tipus a Lleida aquest any

El tractor va caure per un desnivell i va atrapar l’home en una finca entre Vinaixa i l’Albi.

El tractor va caure per un desnivell i va atrapar l’home en una finca entre Vinaixa i l’Albi.MAITE BONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un veí de Tàrrega de 54 anys va morir a primera hora de la tarda d’ahir al bolcar el tractor que conduïa quan treballava en una finca privada situada entre Vinaixa i l’Albi, a prop de l’encreuament de la carretera LP-7015 amb l’N-240. Els serveis d’emergències van rebre l’avís pocs minuts després de les tres de la tarda i, malgrat la ràpida intervenció, no van poder fer res per salvar la vida de Josep Arbós Arqué, originari de Vinaixa, que en el moment del sinistre treballava a les finques familiars.

Segons fonts properes al cas, el tractor es va precipitar per un desnivell, va atrapar la víctima i va rodar costa avall. Els familiars de la víctima, al retardar-se Arbós a l’hora de dinar, van anar a la finca i van alertar els serveis d’emergències.

Fins al lloc es van desplaçar dos dotacions dels Bombers de la Generalitat, diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra i personal del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), que només van poder certificar la mort de l’home.

Aquest veí de la capital de l’Urgell és la segona víctima mortal d’accident de tractor en el que va d’any a les comarques lleidatanes. El passat 22 de maig va morir un home de Guissona de 53 anys. En aquella ocasió, la víctima, agricultor i ramader, hauria baixat del vehicle en marxa per manipular algun objecte i va ser atropellat pel vehicle agrícola.

Així mateix, el passat 24 de febrer el conductor d’un tractor va resultar ferit greu al bolcar el vehicle que conduïa en un camí al costat de la carretera C45 al terme municipal de Maials. Pel que sembla, es va produir una col·lisió entre un turisme i un tractor i aquest últim va acabar bolcant. Hi va quedar atrapat el conductor. Els ocupants del turisme van resultar il·lesos i el tractorista va ser evacuat pels serveis d’emergències amb pronòstic greu.

L’any passat van ser sis les persones que van morir al bolcar el tractor que conduïen. El primer accident mortal d’aquest tipus registrat el 2018 es va produir a l’abril, quan va perdre la vida un veí de Curullada de 83 anys al tenir un accident amb el seu tractor en un camí entre aquest poble i Tordera, tots dos nuclis de Granyanella, a la Segarra.

tracking