SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

Mor un veí d'Isona en una sortida de via a Artesa de Segre

El cotxe de la víctima, de 73 anys, va impactar contra una arqueta de reg || L’accident es va produir ahir a les 7.00 hores a la carretera cap a Comiols i Tremp

El cotxe que conduïa l’home va impactar contra aquesta arqueta.

El cotxe que conduïa l’home va impactar contra aquesta arqueta.MAITE MONNE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un veí d’Isona de 73 anys, Josep Espinal Colom, va morir ahir al matí després que el cotxe que conduïa sortís de la via i xoqués contra una arqueta de reg a Artesa de Segre. Els Mossos d’Esquadra van rebre a les 7.00 hores l’avís d’un accident al quilòmetre 18,6 de la C-1412b a Artesa de Segre, segons va informar el Servei Català de Trànsit. Es tracta de la carretera que uneix aquesta localitat amb Isona i Tremp pel port de Comiols.

Per causes que encara s’investiguen, el turisme que conduïa la víctima va sortir de la via i va xocar contra una arqueta de reg. Com a conseqüència de l’accident va morir el conductor del vehicle i únic ocupant. Fins al lloc de l’accident van acudir dos patrulles dels Mossos d’Esquadra, dos dotacions dels Bombers de la Generalitat, dos ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Un total de 18 persones han mort aquest any en accidents de trànsit a les comarques de Lleida, la mateixa xifra que en el mateix període de l’any passat. En total, el 2018 van morir 37 persones en sinistres viaris a la província.

Així mateix, divendres passat va morir un jove de Mollerussa de 26 anys a Barcelona. El lleidatà conduïa una moto que va xocar contra un autocar a Sarrià-Sant Gervasi.

D’altra banda, el conductor d’una furgoneta va resultar ferit ahir a la tarda en una sortida de via a l’A-2 a Bellpuig, segons van informar els Bombers.

A més, les policies de trànsit fan aquesta setmana una campanya intensiva per vetllar per la seguretat dels motoristes. Una acció que durant l’estiu té més rellevància que mai, perquè la mobilitat dels vehicles de dos rodes creix de manera important.

Aquest any han mort cinc motoristes a les comarques de Lleida, quatre a la carretera i un altre, el 4 de juliol passat, a la Bordeta, quan va morir un jove de 21 anys.

tracking