SEGRE

Protestes contra la sentència tallen carreteres

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Diversos grups de manifestants tallen carreteres a Lleida contra la sentència del procés. Així, segons el Servei Català de Trànsit, a mig matí i fins a migdia han estat tallades la C-13 a Tremp i la C-26 a Solsona (Consulta la informació actualitzada de la xarxa viària).

A Tàrrega, la protesta ha tallat durant uns minuts el tram urbà de la C-14.

Les protestes per les condemnes per l'1-O afecten diverses carreteres catalanes. D'una banda, la C-31 està tallada a Verges en tots dos sentits per una protesta, com també l'N-II a Mataró també en tots dos sentits de la marxa. La C-66 està tallada a la Bisbal d'Empordà i la C-17 a Vic amb l'enllaç la C-25 al Gurb per una protesta d'estudiants. La GI-634 continua tallada a Verges i la C-13 a Tremp. En paral·lel, una marxa lenta de vehicles a la N-260 entre Navata i Figueres ha provocat retencions durant una estona, però el trànsit ja està normalitzat. D'altra banda, un centenar de persones han tallat la línia de Rodalies a Celrà (Gironès). (Consulta la informació actualitzada de la xarxa viària).

Tall al tram urbà de la C-14 a Tàrrega.

Tall al tram urbà de la C-14 a Tàrrega.SEGRE TÀRREGA

A Tremp, grups de gent que protesten contra la sentència entorpeixen el trànsit passant contínuament pels passos de vianants que hi ha al principal accés.

Manifestants tallen carreteres a LleidaSEGRE

tracking