SEGRE

MUNICIPIS CERTÀMENS

La fira ramadera d'Esterri d'Àneu tanca amb uns 3.500 visitants

Mostra de cavalls durant la fira.

Mostra de cavalls durant la fira.PARC DE L’ALT PIRINEU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La fira ramadera de Santa Teresa d’Esterri d’Àneu va tancar ahir les portes amb l’assistència d’unes 1.200 persones, una xifra menor de l’esperada, a causa de la pluja.

En general, entre la jornada de dissabte i la d’ahir van assistir unes 3.500 persones en aquesta edició del certamen ramader d’Esterri d’Àneu. La jornada de dissabte, que va estar dedicada al bestiar boví i, especialment a la raça bruna, amb uns 150 caps de bestiar.

La jornada d’ahir va estar condicionada per la pluja i hi va haver menys visites de les previstes

Segons va explicar l’alcalde, Pere Ticó, davant de la persistència de la pluja durant tot el matí d’ahir, es va decidir celebrar l’esdeveniment a l’arena interior de la fira, de menors dimensions que el que se sol utilitzar a l’exterior. Tot i així, es van arribar a subhastar 60 cavalls, en una jornada que va estar dedicada a la raça de cavall pirinenc català, cita en la qual també es va celebrar la 25a edició del concurs d’aquesta raça. En la jornada d’ahir es va poder degustar carn de poltre. Paral·lelament, els visitants van poder assistir al mercat de productes artesans, ramaders i mercaderies en general, al costat del recinte firal.

tracking