SEGRE

EQUIPAMENTS SALUT

Els treballadors del Centre Sanitari, a la junta directiva

Aprovada la modificació dels estatuts de l’ens sanitari

Les instal·lacions del Centre Sanitari Solsonès.

Les instal·lacions del Centre Sanitari Solsonès.C. C. S

Creat:

Actualitzat:

La Junta del Centre Sanitari del Solsonès, celebrada aquesta setmana al consell comarcal, va aprovar la modificació dels estatuts per donar més veu als treballadors d’aquest ens. S’hi incorporarà un membre a escollir entre els professionals de les àrees d’administració i auxiliars d’infermeria. La modificació del text vol donar més veu a la plantilla amb un nou projecte de gestió d’aquest equipament de salut, la direcció del qual competeix al consell comarcal. Una altra de les modificacions que s’inclouen als estatuts és la previsió perquè es pugui incorporar un membre del CatSalut a l’òrgan plenari.

El Centre Sanitari del Solsonès i la Generalitat negocien una revisió integral del finançament i el model de gestió de l’ens sanitari.

L’objectiu és redefinir les fórmules per millorar aquest finançament i assegurar l’equilibri dels comptes del centre. S’ha de recordar que aquest mateix any el comitè d’empresa de l’ens es va manifestar per renunciar a les DPO (direcció per objectius complementaris del sou) a canvi d’augments retributius del salari.

tracking