SEGRE

ADMINISTRACIONS PRESSUPOSTOS

El Jussà dóna prioritat a l'eficiència energètica

Imatge d’arxiu d’un acte a l’Epicentre de Tremp.

Imatge d’arxiu d’un acte a l’Epicentre de Tremp.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aconseguir una major eficiència energètica a l’edifici del consell del Jussà i de l’Epicentre de Tremp és un dels objectius que l’ens comarcal ha prioritzat en la nova convocatòria del Puosc de la Generalitat. El president del consell, Josep Maria Mullol, va explicar que aquesta és una d’actuació valorada en 264.000 euros per a la qual han sol·licitat subvencions de la Generalitat. Va explicar que l’objectiu és canviar la il·luminació dels dos equipaments per estalviar en energia elèctrica i reduir la factura anual de llum.

Segons Mullol, això s’aconseguirà apostant per l’ús de la tecnologia led. En aquest sentit, va explicar que dimecres vinent el consell debatrà el pressupost per al 2020, que ascendeix a 12,5 milions d’euros. D’aquesta suma, 3,2 milions estaran destinats al capítol d’inversions. Concretament, Mullol va explicar que 2,4 milions (un 74%) seran inversions en infraestructures d’ús general, del patrimoni cultural de la comarca i ajuts del Feder.

El ple del Jussà preveu aprovar els comptes del 2020, que ascendeixen a 12,5 milions

Així mateix, el consell preveu destinar 850.000 euros (el 26 per cent) a la reposició de serveis i diversos manteniments. En aquesta partida també s’inclou la inversió prevista del Puosc als edificis públics.

tracking