SEGRE

DROGUES MOSSOS

Detinguts per conrear maria entre arbres fruiters a Aitona

Hi havia 144 plantes entre presseguers

Les plantes estaven ocultes entre els presseguers.

Les plantes estaven ocultes entre els presseguers.MOSSOS D’ESQUADRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir divendres a Aitona dos veïns, una dona de 42 anys i un home de 25, tots dos de nacionalitat equatoriana, acusats de conrear marihuana. La detenció es va produir després que una patrulla de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) dels Mossos, que feia tasques de seguretat ciutadana a la localitat, tingués coneixement que en un camp de presseguers hi podia haver una plantació de marihuana.

Els agents es van dirigir al lloc, van observar un vehicle amb dos persones en actitud vigilant i van trobar la plantació. Concretament, els Mossos d’Esquadra van intervenir fins a 144 plantes així com estris fitosanitaris per afavorir el creixement de les plantes, una tenda de campanya que els feia de refugi i una emissora per comunicar-se.

Davant de la troballa, es va procedir a la detenció dels dos individus, un home i una dona, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública. En el moment de la detenció també els van decomissar 1.961 euros. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

tracking